Ekonomisk förvaltning

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Frubo AB, i samarbete med styrelsen.  Om ni har frågor kring den ekonomiska förvaltningen så kontakta styrelsen via e-post på styrelsen@nardingen2.se, eller via kontaktformuläret längst ned på sidan.

Teknisk förvaltning

Den tekniska förvaltningen sköts av BOAX. Har ni något fel att anmäla som rör hela föreningen, dvs. de allmänna utrymmena, byggnadernas utsida eller gemensamma installationer så kan ni höra av er till styrelsen via e-post på styrelsen@nardingen2.se eller via kontaktformuläret under ”kontakt” i menyn, så tar de med sig frågan till BOAX.

Om det är en fråga som rör er lägenhet så kan BOAX hjälpa er, men då kommer detta att fakturera er personligen. Är ni osäkra på om det är en fråga för föreningen eller för er själva så kontakta styrelsen på ovan angiven adress.

Underhåll av utemiljön

Vår bostadsrättsförening anlitar Parkservice Stockholm AB för underhållet av vår utemiljö. I detta ingår allt från gräsklippning till snöskottning och sandning. Parkservices skötsel sker enligt avtalade rutiner. För mer information kontakta styrelsen på ovan angiven adress.